Wanneer de ochtenden koud en donker zijn, ruil ik mijn bakje plantaardige yoghurt vaak in voor een warm ontbijtje, zoals porrigde (pap) met toppings als fruit, noten of granola.
Een kom porridge is een voedzaam en vullend ontbijt. Dit komt door de granen, plantaardige melk en de toppings. Zo kun je de hele ochtend door. Dit heerlijke ontbijt heb je trouwens in vijf minuten gemaakt.
5x een kom warme porridge
1. Porridge met gebakken peer en walnoot
Een herfstachtig kommetje met gebakken peer, walnoot en kaneel; een verwarmende combinatie!
2. Vanille porridge met granola
Een iets zoetere variant met kokos-rijstmelk, vanille en granola. Mijn favoriet!
3. Amandel porridge met banaan en bessen
Noten en banaan kan ik elke ochtend wel eten. In een bakje yoghurt of in een warme porrigde.
4. Quinoapap met bessen en noten
Quinoa voor het ontbijt? Zeker! Deze kom met quinoapap zit vol met eiwitten en vezels! Dat is nog eens een goede start van je dag.
5. Romige kokospap met banaan, noten en bessen
Een romige pap op basis van kokosmelk, voor echte koude winterse ochtenden!
Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.