[print_link]
Aardappeltjes, wie houdt er niet van? Gekookte aardappels vind ik helemaal niets aan en kan mij ook niet herinneren dat ik ze ooit zelf gemaakt heb. Als ik aardappeltjes eet, dan met schil en uit de oven, zoals deze aardappeltjes knoflook en rozemarijn. Dit gerechtje smaakt net zo lekker als het klinkt!
Aardappeltjes uit de oven met knoflook en rozemarijn
Dit bijgerecht is heel makkelijk om te maken en de oven doet eigenlijk al het werk. Zo eenvoudig kan lekker en gezond eten zijn.
Dit heb je nodig
1 zak krieltjes
2 teentjes knoflook
2 theelepels rozemarijn
snuf zout
olijfolie
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng een pan met water aan de kook. Was de aardappeltjes en kook ze in ongeveer 8 minuten beetgaar. Je moet er met een vork doorheen kunnen prikken, maar ze moeten niet te zacht zijn. Giet de aardappeltjes af en snijd ze doormidden. Leg de aardappeltjes in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en kruid met de rozemarijn.
Bak de aardappeltjes 20 minuten in de oven en bestrooi met een snuf zout.
Lekker met deze geroosterde paprika-yoghurt dip!
Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.
Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een verzameling van alle nieuwe recepten en artikelen in je mail.