[print_link]
Ik at deze banaan-ei pannenkoek drie jaar geleden voor het eerst en het is nog steeds een van mijn favoriete ontbijtjes!
Banaan-ei pannenkoek
Deze pannenkoek variant staat al vanaf het begin op Feelgoodbyfood en zie je overal verschijnen. Logisch, want dit gezonde, maar zoete ontbijtje bestaat uit maar 2 ingrediënten, is snel klaar, voedzaam en heel lekker.
Dit heb je nodig
1 banaan
2 eieren
snuf kaneelpoeder
(kokos) olie
Zo maak je het
Doe de banaan, de eieren en een beetje kaneelpoeder in een maatbeker (of kom) en mix door elkaar met een staafmixer (ongeveer 10 sec). Verwarm een koekenpan met (kokos)olie en giet het banaan-ei beslag in de pan. Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. De pannenkoekjes gaan sneller kapot dan pannenkoeken met meel, daarom gebruik ik altijd en bord bij het omdraaien.
Topping
De pannenkoekjes zijn heerlijk met fruit, honing en een lepel (plantaardige) yoghurt.
Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.