Benieuwd hoe het leven van een foodblogger eruit ziet? Vanaf nu vind je hier op Feelgoodbyfood regelmatig een kijkje achter de schermen. In welke keuken worden al die recepten eigenlijk gemaakt? En vooral, hoe worden ze op de foto gezet? Wat aan eten/lunch neem ik mee naar mijn werk? Waar doe ik mijn boodschappen? Welke hotspots en foodevents heb ik bezocht en welke nieuwe producten heb ik gespot?
Kortom, wat doet een foodblogger zoal? En wat is Ijsco’s rol eigenlijk binnen Feelgoodbyfood? Je zult het allemaal voorbij zien komen in de nieuwe rubriek ‘achter de schermen’.
Mijn keuken!
De plek waar ik het meest te vinden ben en goed kan ontspannen tijdens het bakken en koken; mijn keuken! Ik was zo blij toen ik naar dit appartement verhuisde en ik eindelijk een eigen (lichte) keuken kreeg. Na het een paar jaar lang delen van een keuken in studentenhuizen.. eindelijk mijn eigen keuken! Natuurlijk vol met potten en bakjes en mijn twee meest gebruikte keukenapparaten; mijn oven en slowjuicer.
Op de planken in de keuken; mijn favoriete kookboeken.
Ijsco!
Say hi to Ijsco! Mijn lieve pluizige personal assistent. Houdt erg van pakketjes en dozen en pikt ze dan ook altijd meteen in. Staat ook altijd graag op de foto. Daarnaast is Ijsco gek op groene bladgroenten.
Wij zijn gek op bananen!
Gezond eten op kantoor
Vier dagen in de week werk op ik kantoor. Aangezien ik tegenover mijn werk woon, ontbijt ik vaak rustig op kantoor en neem (bijna) altijd mijn eigen lunch en tussendoortjes mee.
Zo ziet mijn la eruit op kantoor. Altijd gevuld met lekkere thee en gezonde tussendoortjes.
Bloggen!
Bloggen. Natuurlijk is het heel leuk al die events en pakketjes. Maar de meeste tijd zit je gewoon eenzaam achter je laptop. Wanneer ik vrij ben zoek ik vaak een leuk koffietentje op om lekker te bloggen met een goede kop koffie of thee.
Allerhande kerstfestival
Afgelopen weekend was het Allerhande kerstfestival in Utrecht. Ik kreeg van de Allerhande een heerlijk kerstpakket met mijn favoriete producten (lees; speciaal biertjes, wijn, chocolade en thee (en ook wat gezonde producten) en kaartjes voor het festival. Zaterdag ben ik een kijkje gaan nemen. Het was een gezellige sfeer. Ik moet eerlijk zeggen dat ik vooral veel wijn en hapjes geproefd heb… En ik ben met de kerstman op de foto gegaan!
HUTSPOT!
Midden in het centrum van Utrecht zit een nieuwe hotspot; HUTSPOT. Ik werd uitgenodigd om een hapje te komen eten en een wijntje te komen drinken. Wat een leuk concept! HUTSPOT bestaat uit een mooie grote lichte winkel waar je onder anderen kleding, accessoires en servies kunt kopen. Ernaast zit een mooie gezellige bar waar je hapjes kunt eten of lekkere koffie, biertjes en wijnen kunt drinken.
Healthbox
De healthbox van de maand december. Wat een fijne box weer! Ik ben vooral benieuwd naar het doosje ‘sulfree’, waarmee je sulfieten uit de wijn haalt.
Post-Plaza hotel Leeuwarden
Het Post-Plaza hotel en grand cafe in Leeuwarden is vernieuwd. Samen met een paar andere foodblfoggers werd ik uitgenodigd voor een diner, overnachting en ontbijt om het vernieuwde hotel en restaurant te testen. Nou, dat was geen straf. Ik kom eigenlijk alleen op het station in Leeuwarden om over te stappen op de trein naar Harlingen, dus het leek mij leuk om ook eens de stad te zien.
Terwijl ik deze blog schrijf kom ik net terug uit Leeuwarden en wat was het gezellig en relax. We hebben heerlijk gegeten, heerlijke drankjes gedronken aan de bar en heerlijk geslapen in de luxe kamers. En na al dat eten en drankjes moest er natuurlijk ook gewoon ontbeten worden. Wat is het hotel en grand cafe mooi geworden!
Na deze heerlijke avond, nacht en ochtend zijn we nog even het centrum gegaan en hebben we lekker koffie gedronken en bananenbrood gegeten bij Vinny & Jo’s coffee. Wat een fijn tentje. Echt een aanrader wanneer je in Leeuwarden bent.
Win een Superjuicer!
Last but not least. Hebben jullie deze super leuke (al zeg ik het zelf) winactie al gezien op de blog? Ik mag iemand blij maken met de allernieuwste slowjuicer van Superjuicer. Wil je deze juicer winnen? Neem dan snel een kijkje op de blog om te kijken hoe je mee kunt doen!
Tot de volgende ‘kijkje achter de schermen’
Liefs,
Chantal