[print_link]
Een laat ontbijt of een stevige lunch omdat je nog een middagje door moet? Of een keer zin in iets anders dan die standaard boterhammen? Maak dan eens deze luchtige ei-wrap met spinazie, champignons en tomaat.
Ei-wrap met spinazie, champignons en tomaat
Dit heerlijke brunch- of lunchgerecht zit vol eiwitten en groenten. Zo heb je voldoende energie om nog even door te gaan.
Dit heb je nodig
2 eieren
scheutje plantaardige melk (50 ml)
hand verse spinazie
paar cherrytomaatjes
paar champignons
peper en zout
verse bieslook (optioneel)
Zo maak je het
Klopt de eieren en de melk luchtig in een kom en voeg wat verse bieslook toe. Verwarm een pan met olie en bak de omelet op laag vuur gaar (tot de bovenkant droog is). Snijd ondertussen de champignons in plakjes en de tomaatjes doormidden. Leg de omelet op een bord. Bak vervolgens in dezelfde pan de champignons in een paar minuten gaar.
Verdeel de spinazie, champignons en tomaatjes over de omelet. Breng op maak met peper, zout en eventueel nog wat bieslook en rol op tot een wrap.
Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.