Gegrilde groenten uit de oven

[print_link]
Gezond eten of een gezonde maaltijd op tafel zetten hoeft echt helemaal niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Heb je even geen inspiratie voor het avondeten, geen zin om te koken en gewoon zin in iets makkelijks? Gegrilde groenten zijn dan ideaal. Eigenlijk doet de oven al het werk, je hoeft alleen de groenten even te snijden en te kruiden. Gezond, makkelijk, snel en heel lekker.

Heerlijk met zoete aardappel wedges. Wil je het nog makkelijker? Snijd dan een zoete aardappel in plakken/blokjes en doe deze bij de groenten in de oven.

Als sausje maak ik altijd wat humus of baba ganoush. Lekker om de groenten in te dippen.

Dit heb je nodig
groenten naar keuzen (courgette, paprika, aubergine, champignons, wortel)
1 teen knoflook
olie
kruiden (tijm, paprikapoeder, Ras El Hanout)

Zo maak je het
Verwarm de oven op 225 graden. Hak de knoflook fijn en snijd alle groenten in stukken/plakjes en verdeel op een ovenplaat bekleed met bakpapier. Besprenkel de groenten met olie en kruid met de kruiden. Gril de groentes in ongeveer 20/25 minuten in de oven.

Gegrilde groenten

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.