[print_link]
Deze gegrilde regenboogwortels met honing en tijm is een van mij favoriete groentegerechten tijdens de feestdagen. Ze zijn heel lekker, een beetje zoet en zien er prachtig uit op tafel. Daarnaast is dit groentegerecht heel makkelijk om te maken. Even raspen, op een ovenschaal en de oven in! Ideaal voor het kerstdiner dus.
Gegrilde regenboogwortels met honing en tijm
Door de wortels te grillen in de oven krijgen ze al heel veel smaak. Door met honing te besprenkelen, gaan ze een beetje karameliseren , zo lekker!
Dit heb je nodig
1 eetlepel olijfolie
1 pak regenboogwortels
1 theelepel honing (of agave)
1 theelepel tijm
peper
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was en schraap de wortels en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met olijfolie, honing en kruid met tijm. Gril de wortels 30 minuten in het midden van de oven. Breng op smaak met peper.
Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.
Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een verzameling van alle nieuwe recepten en artikelen in je mail.