Getoast bananenbrood met agavesiroop en walnoten

Voor alle bananenbrood-lovers! Dit ontbijtje is zo makkelijk om te maken. Ik denk dat het niet eens echt een recept is. Eigenlijk is het gewoon een geweldig idee van wat je met een plak (oud) bananenbrood kunt doen en het is vooral ongelofelijk lekker! Hou je van bananenbrood? Hou je van wentelteefjes? Dan vind je getoast bananenbrood met agavesiroop en walnoten zeker weten een heerlijk ontbijt!

Een dikke warme plak knapperig bananenbrood! Heerlijk nu de ochtenden weer donker en kouder worden.

Dit heb je nodig

1 of 2 plakken bananenbrood (kies je favoriete versie!)
1 eetlepel agave
walnoten
plakjes banaan en/of blauwe bessen

Zo maak je het

Leg de plak(ken) bananenbrood in de grillpan en grill om en om tot er grillstrepen te zien zijn. Je kunt het bananenbrood ook even in een grillapparaat leggen. Schenk agave over het warme bananenbrood, verdeel plakjes bananen of blauwe bessen erover en garneer met walnoten. Kopje koffie er bij en genieten maar!

.

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.

Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een verzameling van alle nieuwe recepten en artikelen in je mail.