Dit heb je nodig
– kokosolie
– 2 rode paprika’s
– 300 g rundergehakt
– 1 doosje (kastanje)champignons
– 1 teen knoflook
– klein blikje mais
– klein blikje kidneybonen (optioneel)
– snufje chilipoeder
– peper en zout
Zo maak je het
Stap 1: Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Leg de helften met de open kant naar boven in de oven. Gril de paprika’s ongeveer 10 minuten en haal ze uit de oven.
Stap 2: Verhit kokosolie in een pan. Rul het gehakt in de pan. Hak de knoflook fijn en voeg toe aan het gehakt. Voeg vervolgens de gesneden champignons en mais toe (en de kidneybonen). Breng op smaak met peper en chilipoeder en laat vijf minuten staan.
Vul de paprika’s met het gehakt mengsel. Leg de paprika’s nog 5 minuten in de oven.