Dit heb je nodig
Kokosolie
2 rode paprika’s
100 g quinoa
1 bakje (kastanje) champignons
Halve courgette (optioneel)
1 teen knoflook
Feta
1 avocado
Peper
Zo maak je het
Stap 1: Kook de quinoa volgens recept. Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Leg de helften met de open kant naar boven in de oven. Gril de paprika’s ongeveer 15 a 20 minuten.
Stap 2: Verhit kokosolie in een wokpan. Hak de knoflook fijn en voeg toe. Voeg vervolgens de champignons en eventueel de courgette toe. breng op smaak met wat peper. Voeg de bereidde quinoa toe aan de champignons.
Haal de paprika’s uit de oven en vul ze met het quinoa/champignons mengsel. Snijd de feta en avocado in kleine stukjes en verdeel eroverheen.