Havermout & fruit uit de oven

IMG_9365

Dit heb je nodig
50 g havermout
1 banaan
handje blauwe bessen
handje walnoten
handje cranberry’s of rozijnen
30 ml plantaardige melk (bijvoorbeeld amandelmelk)
snuifje kaneelpoeder

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Doe de havermout in een kom. Giet kokend water over de havermout en laat dit ongeveer 5 minuten wellen, totdat de havermout al het water opgenomen heeft. Snijd de banaan in plakjes en knijp de walnoten fijn.

Voeg de banaan, de walnoten, de blauwe bessen, de cranberry’s, kaneel en de melk bij de havermout. Houd nog wat banaan, blauwe bessen, cranberry’s en walnoten over voor de topping.

Schep het havermoutmengsel over in een kleine ovenschaal. Leg hier nog wat banaan, blauwe bessen, cranberry’s en walnoten bovenop. Bak de havermout 20 minuten in de oven.