Dit heb je nodig (3 kleine pannenkoekjes)
35 g havermoutmeel (je kunt havermoutvlokken vermalen tot meel in een blender)
1 banaan
1 ei
1 tl bakpoeder
Scheutje plantaardige melk zoals amandelmelk
1 el (rauwe) honing of agavesiroop
Snuf Himalayazout
Snuf kaneel (optioneel)
Zo maak je het
Doe de havermoutmeel, banaan, ei, melk, bakpoeder en de honing in een keukenmachine of een blender en blend tot een egaal beslag. Voeg nog wat melk of water toe wanneer je het beslag te dik vindt ( let op, het hoeft niet zo vloeibaar te zijn als normaal pannenkoekbeslag).
Verhit kokosolie in een pan. Giet een klein rondje van het beslag in de pan. Bak ongeveer 3 minuten en keer de pannenkoek voorzichtig om met een spatel. Bak de onderkant nog een minuut. Doe dit ook met de rest van het beslag totdat je een stapeltje heerlijke havermoutpannenkoekjes hebt.
| Heerlijk met rauwe honing, kokossnippers, banaan of bessen.