[print_link]
Al hebben we in de herfst en winter vaak meer zin in warme gerechten en comfort food, toch blijf ik graag salades eten. Maar vaak wel lauwe/warme salades, zoals deze salade van gegrilde peer. Het is het seizoen van de peren. Vooral warme peer wordt veel gegeten in de herfst en winter. Dat betekent dat de winkels er vol mee liggen, ze goedkoop zijn en het lekkerst!
Dit heb je nodig (2 borden)
1 zakje rucolamelange (of andere sla naar keuze)
1 rijpe peer
2 schijfjes geitenkaas
2 handjes walnoten
1 el Balsamico
Olie
Peper
Zo maak je het
Schil de peer en snijd in plakken. Verwarm een grilpan met een klein beetje olie en gril de peer ongeveer 10 minuten (5 minuten per kant). Verdeel de sla over twee borden en leg hierop de plakken gegrilde peer. Verdeel vervolgens de geitenkaas en walnoten over de salade. Maak een dressing van 1 el balsamico en 2 eetlepels olie. Breng de salade op smaak met wat peper en besprenkel met balsamico azijn.
Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.