[print_link]
Zin in iets snels en gezond? Dan maak je soep! Dit kerrie-kokos soepje met tauge is heerlijk als lunch met een broodje of als voorgerecht.
Dit heb je nodig (3 a 4 personen)
750 ml groentebouillon
250 ml kokosmelk
2 uien
2 teentjes knoflook
1 cm verse gember
1 eetlepel kerrie
1 theelepel komijnzaad
halve theelepel cayennepeper of chili vlokken
snuf peper
1 bakje tauge
Zo maak je het
Verwarm een soeppan met olie. Snipper de ui en hak de knoflook en gember fijn. Fruit de ui, knoflook, gember, kerrie, chilivlokken, cayennepeper en komijnzaad ongeveer 2 minuten aan. Voeg de groentebouillon en kokosmelk toe en verwarm ongeveer 10 minuten. Voeg de taugé toe en breng op smaak met peper en zout.
Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.
Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een verzameling van alle nieuwe recepten en artikelen in je mail.