Een heerlijke lichte gezonde pasta zonder saus. Ideaal voor zonnige avonden op het balkon of in de tuin.
Dit heb je nodig (2 personen)
200 gram biologische volkoren spaghetti
Bakje kleine groene asperges
1 bakje romatomaatjes of cherrytomaatjes
2 handen (diepvries) tuinerwten
Rucola
2 teentjes knoflook
Parmezaanse kaas
Peper
Zo maak je het
Verwarm de oven op 220 graden. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze. Hak de knoflook fijn. Gril de tomaatjes samen met de knoflook ongeveer 10 minuten in de oven. Kook de asperges en de tuinerwten 3 á 4 minuten en giet af.
Schep de spaghetti op twee borden. Leg hier de rucola, gegrilde tomaatjes met knoflook, asperges en tuinerwten op. Breng op smaak met peper, besprenkel eventueel met wat olie en bestrooi met Parmezaanse kaas.