Speltbrood met avocado, ei en rucola

IMG_1293[print_link]
Ik eet niet vaak brood, maar als ik het doe dan wel goed brood met gezond beleg.  Met goed brood bedoel ik lekker zelf brood bakken op basis van spelt of zuurdesem, of van de markt. Geen supermarkbrood vol suiker en e-nummers dus. Al neem ik soms wel de ‘liefde en passie’ spelt brood mee van de Albert Heijn.

Dit heb je nodig
Spelt- of zuurdesembrood
1 kleine avocado
1 gekookt ei
Rucola
Peper en Himalayazout

Zo maak je het
Kook een ei. Besmeer twee sneetjes brood met avocado en leg hier plakjes ei op. Breng op smaak met peper en zout, een handje rucola erover en klaar!

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.