[print_link]
In het weekend of op vrije ochtenden doordeweeks vind ik het heerlijk om uitgebreid te brunchen. Vers fruit na het opstaan en later op de ochtend een uitgebreid brunch. Toast met spinazie, tomaat, ei en avocado is zo een heerlijk brunch gerecht.
Toast met spinazie, tomaat, ei en avocado
Een perfecte combinatie, gezond en vooral heel erg lekker! Van dit bordje krijg je toch meteen trek? Je zit er ook nog eens goed vol van, want dit gerecht bevat eiwitten, goede vetten en koolhydraten.
Dit heb je nodig (2 personen)
4 sneetjes volkoren/spelt brood
2 handjes spinazie
10 cherrytomaatjes
2 eieren
1 avocado
2 tl olijfolie
snuf peper
snuf paprikapoeder
sap van halve limoen
Zo maak je het
Halveer de tomaatjes. Verhit een koekenpan met olijfolie en klop de eieren los in de pan. Voeg de tomaatjes toe. Toast het brood in de broodrooster of pan.
Verdeel de spinazie over de borden en schep hier het roerei met tomaat over. Snijd de avocado in plakken en leg deze op het ei. Breng op smaak met peper, paprikapoeder en een snuf zout. Besprenkel wat limoensap over het gerecht. Serveer met de toast.
Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.