Wrap van kikkererwtenmeel

IMG_5876
[print_link]
Ik houd van een hartige lunch en probeer altijd veel groenten toe te voegen. Deze wrap van kikkererwtenmeel met avocado, humus en tomaat kun je van te voren bereiden en is ideaal om mee te nemen. De wrap bevat groenten en gezonde vetten, is voedzaam en gewoon heel erg lekker.

Kikkererwtenmeel is zoals de naam al zegt gemaakt van gedroogde kikkererwten. Kikkererwtenmeel heeft een beetje een nootachtige smaak en is glutenvrij. Kikkererwtenmeel zit vol meten vezels en bevatten veel eiwitten, ijzer en B-vitamines.

Dit heb je nodig (2 wraps)
100 gram kikkererwtenmeel
220/250 ml water (tot je een mooi glad beslag hebt)
Himalayazout
Kruiden naar keuzen (Ik gebruikte een snufje knoflookpoeder en kerriepoeder)
1 el olie
Olie of kokosolie om in te bakken

Zo maak je het
Meng het meel, water, eetlepel olie, zout en de kruiden in een kom tot een egaal beslag. Verhit een (pannenkoeken)pan met olie of kokosolie en bak de wrap om en om. Beleg de wrap met een lepel humus, avocado en tomaatjes.

| Je kunt de wrap natuurlijk beleggen met groenten naar keuze

| Je kunt meerdere wraps maken en deze bewaren in de koelkast of zelfs invriezen.

IMG_5879

IMG_5872

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.