Yoghurt-haver koekjes met frambozen

Heerlijke gezonde yoghurt-haver koekjes met frambozen. Yoghurt in koekjes? Yes, daar worden ze heerlijk smeuïg en fris van, net als in yoghurtcake. En je maakt ze heel eenvoudig met maar een paar ingrediënten. Perfect als tussendoortje of bij de koffie of thee.

Voedzame yoghurt-haver koekjes

De koekjes zijn nog voedzaam ook. Je kunt er door de yoghurt, haver en fruit zelfs mee ontbijten! Houd je niet van frambozen of heb je ander fruit in huis? Vul de koekjes met fruit dat je lekker vindt!

Dit heb je nodig (5 koekjes)

80 gram havermeel (gemalen haver)
150 ml volle yoghurt
1 ei (alleen het eiwit)
1 theelepel bakpoeder
1 eetlepel agave
snuf zout
70 gram frambozen

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 200 graden. Klop het eiwit luchtig en meng hier vervolgens de yoghurt en agave doorheen. Voeg nu het havermeel (ik maal haver altijd met de staafmixer tot ‘meel’), bakpoeder en snuf zout toe.

Schep met een lepel bolletjes op een bakplaat met bakpapier. Bak de koeken 30 minuten in de oven en laat goed afkoelen.

Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.

Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een verzameling van alle nieuwe recepten en artikelen in je mail.