[print_link]
Ik hou van zoete aardappel en van wraps. Toen ik hoorde van het bestaan van zoete aardappel wraps, ben ik meteen de keuken ingedoken om ze proberen te maken. Wat is dit lekker! En ze zijn ook nog eens tarwe vrij en voedzaam.
Zoete aardappel wrap
Deze wraps zijn makkelijk en snel gemaakt. Eigenlijk net zoals je gewone wraps maakt. Ik vulde ze met broccoli, geitenkaas en tomaatjes, maar je kunt ze natuurlijk vullen met wat je wilt.
Dit heb je nodig (1 wrap)
Wrap
2 eetlepels speltmeel (of boekweitmeel voor een glutenvrije versie)
1 (kleine) zoete aardappel
1 ei
snuf zout
Vulling
rucola
halve stronk broccoli
geitenkaas
cherrytomaatjes
Zo maak je het
Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes. Kook de zoete aardappel zacht en laat goed uitlekken en afkoelen. Meng in een kom het meel, zout en ei. Doe vervolgens de zoete aardappel erbij en mix het geheel met een staafmixer tot een beslag (het beslag hoort dik te zijn).
Kook ondertussen de broccoli en snijd de cherrytomaatjes doormidden. Verhit een (pannen)koekenpan en verdeel het zoete aardappel mengsel over de pan. Bak om en om gaar. Vul de zoete aardappel wrap met broccoli, cherrytomaatjes en geitenkaas.
Ga jij dit recept van Feelgoodbyfood maken? Leuk! Laat je mij weten hoe het is geworden? Dit kan via Facebook, of tag @feelgoodbyfood op Instagram en Twitter.
Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een verzameling van alle nieuwe recepten en artikelen in je mail.