Zoete aardappelsalade met peultjes en geitenkaas

IMG_9228

Dit heb je nodig (2 personen)
1 zoete aardappel
2 handen sla naar keuze
100 gram peultjes
2 bosuitjes
Ongeveer 8 cherrytomaatjes
Handje zonnebloem- en pompoenpitten
100 gram geitenkaas of witte kaas
1 teen knoflook
Peper
Olie naar keuze

Zo maak je het
Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes. Kook de zoete aardappel in ongeveer 10 minuten gaar in een pan met voldoende water. Giet de aardappels af en laat afkoelen. Kook de peultjes ongeveer 5 minuten en giet af. Snijd de knoflook en bosui fijn, de cherrytomaatjes door de helft en de witte kaas in blokjes.

Verdeel de sla over twee borden en verdeel hierover de zoete aardappel, peultjes, knoflook, bosui en kaas. Bestrooi de salades met de pitten, besprenkel met olie en breng op smaak met wat peper.